Cruquius 1.4, Amsterdam

Verhuur gestart
Verwachte oplevering: September 2021

Rond The Harbour Club komt een mix van functies en stijlen. The Harbour Club blijft behouden en krijgt een nieuw voorplein en een nieuw terras die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Het ontwerp refereert aan de oude industriële haven met pakhuizen. Iconisch zijn drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap.

Je kunt al huren in Cruquius 1.4 vanaf circa € 1.050,- per maand. Nagenoeg alle appartementen liggen aan het water! Je hebt keuze uit studio’s en 2-kamerappartementen. De studio’s variëren van 41 tot 57 m² en de 2-kamerappartementen van 46 tot 50 m².

Onder het gebouw vind je een parkeergarage. Voor 44 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Bovendien is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Je kunt je inschrijven via deze website:
https://www.cruquius.nl/huur-cruquius-1-4/

Industriële en nautische uitstraling

Cruquius 1.4. ligt op een unieke plek, direct aan de Entrepothaven. Je komt het gebouw binnen aan de Wijnsilostraat. LEVS architecten is de kracht achter het ontwerp. Het bureau liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van de plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het stoere gebouw een chic karakter. Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap. Het mos-sedumdak is mooi om te zien en ook nog eens duurzaam! Bovendien reduceert het geluid.

 

Van studio tot 2-kamerappartement

Je hebt keuze uit 81 huurappartementen, een mix van studio’s en 2-kamerappartementen. De studio’s variëren van 41 tot 57 m² en de 2-kamerappartementen van 46 tot 50 m². Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. En ook het toilet en de badkamer zijn volledig afgewerkt. Je hoeft dus alleen nog een vloer te leggen en dan kun je al verhuizen.

Parkeerplaatsen

In de garage is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs van de parkeerplaatsen is € 175,- per maand.