Cruquius 2.1A, Amsterdam

Verhuur gestart
Verwachte oplevering: medio Juni 2021

Zichtappartementen aan de Zeeburgerkade

De vorm van het gebouw maakt Cruquius 2.1A heel bijzonder. Het heeft een duidelijke relatie met de omgeving. Het gebouw is aan de zuidwestkant om het water heen gevormd, zodat vrijwel iedere bewoner geniet van het uitzicht op het water. De overige appartementen hebben ook een fraai uitzicht, onder andere op de groene binnentuin.

In Cruquius 2.1A, gelegen aan de Binnenbocht, heb je keuze uit 42 luxe vrije sector huurappartementen. Van bescheiden 2-kamerappartement tot royaal 4-kamerappartement. Je kunt hier al snel wonen, medio juni is de bouw klaar namelijk!

Huurprijzen variëren van € 1.220,- tot € 2.370,- per maand (exclusief servicekosten á € 85 per maand).

2-, 3- en 4-kamerappartementen

Cruquius 2.1A is een mix van koop- en huurappartementen. De 42 vrije sector huurappartementen liggen op de 3e tot en met de 6e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van circa 52 tot 150 m². Elk appartement is voorzien van een luxe keuken met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en composiet werkblad. En ook de badkamer is modern en compleet.

Door de verdiepingshoge ramen ben je verzekerd van optimaal uitzicht naar buiten en een heerlijk licht appartement.

Cruquius 2.1A is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker.

Schrijf je in via deze website!
https://www.cruquius.nl/verhuur-2-1a/

HUURVOORWAARDEN
KEUKENTEKENINGEN
FAQ
AFWERKSTAAT

Relatie met het water

Adriaan Mout van Architectenbureau LEVS heeft het unieke gebouw ontworpen. “De terrasvorm maakt het gebouw heel spectaculair. Eigenlijk zet het gebouw de golfbeweging van het water door. En als de namiddagzon in het water weerspiegelt, zie je helemáál hoe bijzonder deze plek is. Soms is het alsof de horizon in brand staat, prachtig! Juist daarom hebben we het gebouw aan de zuidwestkant om het water heen gevormd. Dan kan vrijwel iedere bewoner van dat effect genieten.”

De binnentuin vormt het centrale rustpunt van het gebouw. De tuin wordt ingericht met fraaie banken, mooie bomen en een mix van struiken en bloemen die vogels en vlinders aantrekken. Alle bewoners hebben toegang tot deze gemeenschappelijke tuin.

Unieke plek

Cruquius 2.1A ligt aan de Zeeburgerkade, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water. Je geniet van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

Heb je een auto? Onder het gebouw is een parkeergarage gesitueerd. Voor 29 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Vraag de makelaars naar de mogelijkheden.

Klik hier om meer te lezen over Cruquiuseiland.