Onze Visie

GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT

Dat leest u goed! Wij zijn 1 van de weinige makelaarskantoren die van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot en met 20.30 uur voor u en de woningzoekenden klaar staat.

WIJ ZIJN UNIEK

Wij denken out of the box en doen net even iets meer om een woning te verhuren dan een andere verhuur/aanhuur makelaar. “Tricky om dat te roepen” denkt u nu wellicht. Aangezien wij al een tijdje meedraaien in vastgoedland weten wij ondertussen wat de woningeigenaar of zoeker verlangt van de makelaar. Ook weten wij dat de woningzoekenden graag na werktijd bezichtigen. Toch zijn er nog steeds geen verhuurmakelaarskantoren die dit bieden. Maar daar brengen wij per direct verandering in. Wij onderscheiden ons in de vastgoedwereld als verhuurmakelaar omdat wij naast onze fulltime service ook taken zoals de woning professioneel fotograferen, adverteren op verschillende kanalen, bezichtigingen inplannen en een betrouwbare huurder voor u vinden ook naar u luisteren, transparantie bieden, eerlijk zijn en u adviseren! Wat dacht u van een kosteloos huurprijs advies? Maak vandaag nog een afspraak!

GEEN LEEGSTAND

Wij kunnen er voor zorgen dat u geen leegstand heeft en dat de woning zo snel mogelijk verhuurd wordt. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij een zeer groot bestand hebben van woningzoekenden die zich bij ons hebben ingeschreven. Op deze manier kunnen wij uw woning direct aanbieden bij de juiste doelgroep.

WIJ DOEN NET EVEN IETS MEER

Wij doen er alles aan om uw woning te verhuren en vol enthousiasme te werk gaan. Niets is ons te veel gevraagd. Stel we hebben een bezichtiging met potentiële huurders, zij zijn verliefd op de woning maar zijn niet overtuigd van de buurt aangezien zij die buurt niet goed kennen. Wij laten het er dan niet bij zitten maar denken mee. Wij geven ze een rondleiding door de buurt, laten alle leuke hotspots zien en zorgen ervoor dat ze zelf net zo enthousiast van de woning én de buurt worden zoals wij zijn. Op die manier bieden we op alle vlakken een stukje extra service.

Ook naar de woningzoekenden toe doen we net even iets meer, wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het kan zijn om vrij te vragen van een werkgever voor een bezichtiging! Daarom bieden wij de mogelijkheid om op zowel zaterdag als zondag een bezichtiging in te plannen! En aangezien wij geen negen tot vijf mentaliteit hebben, bieden wij ook de mogelijkheid om na werktijd te bezichtigen! Ook hierin bieden we extra service, en dat is wat wij onder andere bedoelen met “wij doen het net even iets meer en het net even anders”.

WIJ ONTZORGEN

We zijn snel, wachten niet, maken de juiste matches en blijven daarbij wel scherp! Wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat het hele verhuur-proces soepel verloopt.

Naast het vinden van een zeer betrouwbare huurder ontzorgen wij u ook volledig in alles met betrekking tot het proces ‘’verhuren’’. Wij laten de woning professioneel fotograferen, adverteren de woning, plannen bezichtigingen in, screenen op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid!
Ook stellen wij samen met u en de huurder de huurovereenkomst op. Daarnaast doen wij een voorinspectie en zullen wij zorgen voor een sleuteloverdracht.

Al met al dus genoeg redenen om te kiezen voor I AM REAL ESTATE!