Vandaag was het dan eindelijk zo ver! ’25 appartementen’ op mogen leveren, samen met Van der Linden, en AMVEST! Wat een heerlijk weer, wat een blije gezichten, en wat een fantastische sfeer! Bij de ingang staat daar dan de beloofde koffiekar klaar met de leuke barista genaamd Dave, die vol enthousiasme de koffie in schenkt voor de blije nieuwe huurders. Verder op staat een tafel waar wij als makelaars op de nieuwe huurders wachten, samen met de beheerder, waar de ID checks worden gedaan.

Daarna worden ze meegenomen naar hun nieuwe appartement. Daar treffen zij hun handgeschreven kaartje aan, cadeautjes, en echt een heerlijk biertje van Krux. (Wij hebben met het hele team, en alle betrokken partijen geproefd na het opleveren… Nou die viel goed in de smaak!) In het appartement wordt samen met een technisch manager van Van der Linden samen gekeken naar eventuele mankementen, en wordt uitgelegd hoe alle apparatuur werkt, zoals bijvoorbeeld hoe werkt de oven? Hoe werkt de magnetron? En alle andere vragen worden beantwoordt.

1 van de huurders wilde mij wel knuffelen omdat ze zo dankbaar was ze met hoe ze geholpen was. Ze is zo ontzettend blij met haar appartement, en stuurde me deze foto via WhatsApp (ik werk veel met WhatsApp, omdat dat lekker snel en fijn werkt.) Net iets directer en persoonlijker dan e-mailen. Dan denk ik, hier doen we het voor. Mensen helpen, helpen aan een ‘nieuw thuis’ een nieuw veilig plekje.

Wij kunnen niet wachten op de volgende oplevering op Cruquius. Dan mogen we weer super blije nieuwe huurders hun sleutels overhandigen, met cadeautjes, handgeschreven kaartjes, en heerlijke koffie drinken in het zonnetje.

-Written by Anita Makkinje