Cruquius 1.3H, Amsterdam

Verhuur gestart
Verwachte oplevering: Medio Juli 2021

Luxe, lichte huurappartementen aan de Entrepothaven

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen aan de Entrepothaven op Cruquiuseiland. In het meest rechtse gebouw liggen de huurappartementen, in 1.3H. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland.

In Cruquius 1.3H heb je keuze uit 52 huurappartementen. De grootte van de appartementen varieert van 43 tot 122 m2. Elk appartement heeft een balkon of groot terras. De huurprijzen variëren van € 1.050,- tot € 2.150,- per maand (exclusief servicekosten á € 85 per maand).

Unieke locatie aan het water

Cruquius 1.3H ligt pal aan de Entrepothaven, aan het begin van de Cruquiusweg. Dit is dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het gebouw staat met ‘de voet’ op de boardwalk. Hier is het goed toeven aan het water, maar ook in de groene stadsparken die zijn aangelegd op Cruquiuseiland. Je geniet van het ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt.

Klik hier om meer te lezen over Cruquiuseiland.

Onder het gebouw vind je een parkeergarage. Voor 44 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Bovendien is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Je kunt je inschrijven via deze website:
https://www.cruquius.nl/verhuur-1-3h/

HUURVOORWAARDEN
KEUKENTEKENINGEN
FAQ

Van studio tot 4-kamerappartement

De variatie in Cruquius 1.3H is groot. Ga jij voor een studio of een ruim appartement met 2, 3 of zelfs 4 kamers in dit unieke gebouw aan het water? Het leuke is dat de architect er alles aan heeft gedaan om nagenoeg alle appartementen uitzicht te bieden op de Entrepothaven. De appartementen zijn heerlijk licht dankzij de hoge raampartijen vanaf de vloer.

Cruquius 1.3H is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker.

 

Fraaie architectuur

Architectenbureau Arons & Gelauff uit Amsterdam is de kracht achter het ontwerp van Cruquius 1.3. “De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Dan denk je al snel aan donkere bakstenen, maar we wilden juist gebouwen maken die licht en expressief zijn, die goed passen bij de rest van de gebouwen op Cruquiuseiland. Dit hebben we bereikt door de gebouwen te voorzien van karakteristieke ‘sheddaken’. Die zaagtandvorm, die je van oude fabrieken kent, zie je al vanuit de verte.”